Comenzile plasate în perioada 11 - 16 iunie vor fi procesate începând cu 17 iunie. Spor la joacă!

TestimonialeDaca ai comandat din Barlog si vrei sa ne lasi un testimonial, trimite-ne un email pe salut@barlogulcujocuri.ro si iti vom fi vesnic recunoscatori. Transmite-ne inapoi bucuria de a te juca si noi o vom pune aici! Spor la joaca!
 

"Recomand cu căldură gașca de la Bârlogul cu Jocuri! Mereu am primit comanda în cel mai scurt timp și în stare perfectă. De asemenea, mi-au recomandat multe jocuri faine de care nu auzisem și care mi-au plăcut mult. Sunt serioși și profi în tot ceea ce fac."

Alex

Poe Alex

"The place to be if you're into geekish stuff. Foarte prompți și comunicativi. Suport și livrare 10/10."

Ioana

Iulia Ioana

"Comand cu încredere pentru că nu am fost dezamăgit niciodată. O gamă mare de jocuri, prețuri bune și o echipă fantastică. Recomand! :)"

Török

Botond Török

"Echipa de la Bârlogul cu Jocuri nu doar că a livrat de fiecare dată prompt jocurile comandate, dar a făcut acest lucru în condiții foarte bune - jocurile sunt ambalate cu atenție astfel încat fiecare dintre ele să fie cât mai bine protejate în drumul lor spre fericitul nou posesor.

Au unul dintre cele mai tematice online boardgame stores din țară, populat cu cele mai recente jocuri de societate - la care pot să aducă și jocuri la cerere în anumite cazuri.

Keep up the good work!"

Bodea

Dragos Bodea

"Am comandat de peste 5 ori și am fost întotdeauna mulțumit de promptitudine și modul de ambalare, jocurile au venit tot timpul în stare perfectă."

Ungureanu (Organizator Zilele Jocurilor)

Mihai Ungureanu (Organizator Zilele Jocurilor)

"Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Bârlogul cu Jocuri. Cu toate că este relativ unul dintre cele mai noi magazine de specialitate din România, are promoții foarte bune și ultimele apariții în materie de jocuri. Sistemul de fidelizare mi se pare cel mai bun dintre toate cele existente în Ro."

Dinca

Marian Dinca

"Când am văzut că au Lands of Galzyr pe site (primul din România, în momentul acela) am fost extrem de plăcut surprins că avea pe stoc un joc nou-nouț de anul acesta. Ce să mai zic că mi-a venit comanda a doua zi (deși era o perioadă aglomerată a anului, în care era mai greu cu livratul). Staff-ul este foarte prietenos și îmi place foarte mult varietatea de produse. Bârlogul cu Jocuri este un magazin la început de drum care merită să ajungă (cât mai repede!) în top. 10/10."

Doppelgänger

Alex Doppelgänger

"Sunt foarte mulțumit cu toate produsele și serviciile oferite de Bârlogul cu Jocuri. Nu numai că au o selecție bună de produse și un website cu design curat și elegant, dar m-au ajutat să fac rost de un joc greu de găsit - țînându-mă la curent până în secunda în care era în stoc pe site. Vă urez succes,  Bârlogul cu Jocuri, și cu siguranță o să ținem legătură pentru viitoare cadouri de Crăciun. ;) "

Mihai Constantinescu

Sunt foarte mulțumit de relația cu ei. Aduc la precomandă extensii pentru jocul meu preferat (Summoner Wars 2nd Edition), la scurt timp după ce sunt disponibile oficial, și mereu se asigură să mă anunțe când vor urmă să fie în stoc. Pe lângă asta, prețurile sunt corecte și produsele ajung la timp. Bonus: gama largă de jocuri, pentru toate gusturile. Recomand cu toată încrederea!

Cristian Sandru

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!