• Intra in cont
  • 1 0766220804
  • 2 0723223130
  • Favorite
  • 0 0,00

TestimonialeDaca ai comandat din Barlog si vrei sa ne lasi un testimonial, trimite-ne un email pe salut@barlogulcujocuri.ro si iti vom fi vesnic recunoscatori. Transmite-ne inapoi bucuria de a te juca si noi o vom pune aici! Spor la joaca!
 
"Recomand cu căldură gașca de la Bârlogul cu Jocuri! Mereu am primit comanda în cel mai scurt timp și în stare perfectă. De asemenea, mi-au recomandat multe jocuri faine de care nu auzisem și care mi-au plăcut mult. Sunt serioși și profi în tot ceea ce fac."
Alex

Poe (Fondator Playlearn) Alex

"The place to be if you're into geekish stuff. Foarte prompți și comunicativi. Suport și livrare 10/10."

Ioana

Iulia Ioana

"Comand cu încredere pentru că nu am fost dezamăgit niciodată. O gamă mare de jocuri, prețuri bune și o echipă fantastică. Recomand! :)"
Török

Botond Török

"Echipa de la Bârlogul cu Jocuri nu doar că a livrat de fiecare dată prompt jocurile comandate, dar a făcut acest lucru în condiții foarte bune - jocurile sunt ambalate cu atenție astfel încat fiecare dintre ele să fie cât mai bine protejate în drumul lor spre fericitul nou posesor.

Au unul dintre cele mai tematice online boardgame stores din țară, populat cu cele mai recente jocuri de societate - la care pot să aducă și jocuri la cerere în anumite cazuri.

Keep up the good work!"
Bodea

Dragos Bodea

"Am comandat de peste 5 ori și am fost întotdeauna mulțumit de promptitudine și modul de ambalare, jocurile au venit tot timpul în stare perfectă."
Ungureanu

Mihai (Organizator Zilele Jocurilor) Ungureanu

"Sunt foarte multumit de colaborarea cu Barlogul cu Jocuri. Cu toate ca este relativ unul dintre cele mai noi magazine de specialitate din România, are promoții foarte bune și ultimele apariții în materie de jocuri. Sistemul de fidelizare mi se pare cel mai bun dintre toate cele existente în Ro."
 
Dinca

Marian Dinca

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!